Gietvloeren

Een gietvloer laten plaatsen? Niets dan voordelen!

Wie een gietvloer laat plaatsen, geniet van niets dan voordelen. Het naadloze oppervlak houdt namelijk amper vuil vast en is volledig waterdicht. Eventuele vlekken en vuilresten zijn er gemakkelijk af te halen met een vochtige doek

Een ander pluspunt is dat een gietvloer heerlijk warm aanvoelt en eenvoudig met vloerverwarming te combineren is. Bovendien dempt het vloertype geluid, is het brandvertragend én nog eens uv-bestendig.

Tapijt aanleggen
Vloer met tapijt aanleggen
Vloeder verwijdert oude vloer
Rollen linoleum

PU-vloeren & epoxyvloeren

Binnen gietvloeren zijn PU-vloeren en epoxyvloeren echte aanraders. Waar PU-vloeren zacht en elastisch zijn, zijn die uit epoxyhars harder en dus beter bestand tegen zware gewichten. Daarom vindt u een epoxyvloer vaak in loodsen, magazijnen en werkplaatsen terug. 

De prijs van een gietvloer te weten komen? Laat dan niet na om ons contactformulier te vervolledigen. Heeft u trouwens een badkamerrenovatie op de planning staan? Dan kunnen we niet alleen vloeren voor u plaatsen, maar evengoed het sanitair aansluiten, de elektriciteit vernieuwen en badkamermeubilair integreren. We werken daarvoor samen met gespecialiseerde loodgieters en elektricien.

Onze merken