Microcement

Microcement voor op uw vloer of wand

In tegenstelling tot een gietvloer wordt microcement gesmeerd. We kunnen het mengsel van cement, kunsthars en minerale pigmenten op uw vloer of wand aanbrengen. Dat laatste doen we het vaakst. Het resultaat is een naadloos oppervlak met waterdichte en krasvaste eigenschappen. Extra handig is de antislipfunctie van microcement. 

Gelijkaardig aan een gegoten vloer lenen ondergronden uit microcement zich uitstekend om met vloerverwarming gecombineerd te worden. Daarnaast trekken ze weinig stof aan en zijn ze even makkelijk schoon te maken. Qua kleuren en texturen heeft u een ruime keuze. Wij geven u graag een woordje uitleg over de producten van het merk Arturo.

Tapijt aanleggen
Vloer met tapijt aanleggen
Vloeder verwijdert oude vloer
Rollen linoleum

Wat kost microcement per vierkante meter?

Mocht u zich afvragen wat de prijs per vierkante meter voor een vloer of wand uit microcement bedraagt, maken wij die som met plezier voor u. Die vermelden we dan duidelijk in een vrijblijvende offerte

Heeft u trouwens een badkamerrenovatie op de planning staan? Dan kunnen we niet alleen vloeren voor u plaatsen, maar evengoed het sanitair aansluiten, de elektriciteit vernieuwen en badkamermeubilair integreren. We werken daarvoor samen met gespecialiseerde loodgieters en elektricien.