Linoleum

Linoleum, 100 % natuurlijke vloerbekleding

Voor wie belang hecht aan ecologische materialen, is linoleum een echte aanrader. De 100 % natuurlijke vloerbekleding wordt gemaakt van lijnzaadolie, hars en houtmeel op een rug van jute. De leveranciers bij wie we onze linoleumvloeren halen, zijn Tarkett, Forbo Flooring Systems en Gerflor

Linoleum komt goed van pas als vloer om intensief te belopen (bv. in ziekenhuizen, scholen en kantoren). Net als tapijt is de vloer geluiddempend en makkelijk in onderhoud. Het vloertype gaat tot wel 25 jaar mee en is moeilijk ontvlambaar, wat het een erg veilige keuze maakt. 

Een ander voordeel is dat u met linoleum vrijwel elke stijl kan benaderen, waaronder een tegel- of parketlook. Ook de verscheidenheid aan kleuren en eventuele spikkels, motieven of patronen is ronduit impressionant.

Nieuwe vinylvloer aanleggen

Interesse in tapijt, linoleum of vinyl als vloerbekleding?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Vloeder verwijdert oude vloer
Rollen linoleum

Drie manieren om linoleum te plaatsen

Om linoleum te plaatsen, kunnen we stroken, een kliksysteem of planken hanteren. Afhankelijk van uw interieur bevelen we u de gepaste optie aan. Neem zeker eens een kijkje in onze fotogalerij om u te laten inspireren.

Overtuigd? Laat ons dan vandaag nog iets weten! Dankzij onze uitgebreide expertise kunnen wij u perfect over linoleum en andere vloeren zoals LVT en vinyl adviseren.