LVT-vloeren

Maak kennis met LVT-vloeren

Maak kennis met LVT-vloeren, een speciale soort vinyl. Door de combinatie van pvc, kalk, gerecycleerd hout en bamboe wordt de vloerbekleding ook wel als pvc-vloer omschreven.

Met luxevinyltegels kunnen we zo goed als elk design nabootsen. Denk aan houten en tegelvloeren. Doordat elke plank een eigen reliëf heeft, haalt u een unieke vloer in huis!

Andere pluspunten van luxevinyltegels zijn de lange levensduur en het kras- en vlekbestendige karakter. Twee methodes om LVT te plaatsen, zijn volgens een kliksysteem, losliggend (of zwevend) of verlijmd.

Vinylvloer laten plaatsen
Vloerwerken keuken

Interesse in tapijt, linoleum of vinyl als vloerbekleding?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Nieuwe vinylvloer aanleggen Vloerwerken

Luxevinyltegels rechtstreeks op een bestaande vloer

Praktisch aan luxevinyltegels is dat we die rechtstreeks op een bestaande (onder)vloer kunnen aanbrengen, van keramische tegels tot parket. U zal daardoor niet alleen kosten en tijd besparen, maar evengoed kap- en breekwerken tot een minimum beperken.

Aarzel niet om ons te contacteren als u benieuwd bent hoe luxevinyltegels in uw pand zouden passen. Op onze realisatiepagina krijgt u al een voorsmaakje van hoe we klanten in de regio rond Kortrijk tevreden maakten.

Onze merken